Agència de col·locació autoritzada nº 1000000076

Entra si ja estàs registrat/da


CompeTIC

L’Ajuntament d’Alginet en el seu objectiu per millorar la competitivitat de les nostres pimes i comerços, i aprofitant d’una forma intel•ligent els avantatges i les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, es va unir a la Conselleria en l’impuls d’iniciatives per a aquest fi, a través del programa CompeTIC.

CompeTIC és una iniciativa del Consell de la Generalitat Valenciana per promoure l’ús de les TIC per les empreses valencianes, especialment facilitant l’accés d’aquestes a Internet, com a mitjà per millorar la innovació i la competitivitat dels diversos sectors productius i, per extensió, de l’economia valenciana en el seu conjunt.

A través d’aquest programa, les empreses dels diversos sectors productius de la Comunitat Valenciana poden accedir, de forma gratuïta, a un conjunt de serveis -assessorament, formació, ajudes a la connectivitat i a la presència en Internet, etc.- per a la millora de la seua productivitat i competitivitat.

En competic i todocv es dóna cabuda a tots i cada un dels sectors, associacions, federacions i col•lectius que fan possible el desenvolupament productiu de la nostra Comunitat.

Per a això, tan sols és necessari disposar d’un CIF o NIF, i ja està tot llest per a poder formar part del directori de todocv, de forma gratuïta.

961753277
Major, 15 46230 - Alginet
(Valencia)
ocupacio@alginet.es
Sistema Nacional de Empleo